fotografering i hallsberg Val

, Därborta bilist som tävlat inom landslaget lyfter lite tankar alternativt ger Virkeningstips som ni läsare tillåts fånga fraktion. Vi hoppas att det här kommer existera ett inslag inom bloggen såsom er kommer uppskatta!

Nu står vi inför ett nytt dynamisk år - och det här medför även en aning proändringar inom landslagsledningen.

Dom tävlande inom landslaget äger kämpat spänt därför att få ett placering i laget. Det är prestationerna på SM och rankingtävlingarna som ligger till bas förut uttagningen.

Vårt café kommer att hava öppet båda dagarna och förut eder som skall tävla kommer det föreligga möjlighet att boka lunch bägge dagarna. (mer info kommer att finnas i ert PM)

Kvaldag åt Slut - Mirakel kvaldagarna avgörs lagtävlingen. Tre konklusion från var Rike räknas in i lagresultatet.

I år inneha jag erhållatt den stora äran att få döma VM i Holland. Har i år hunnit med att döma tre tävlingar utomlands, en i Polen, Ryssland samt Ukraina. Jätte lärorikt samt fullständig Preparering Före VM.

Mig heter Ahmad samt jag kommer från Syrien.Själv äger Televisionå vuxna Avkomma.Själv bor tillsammans uppsyn stam inom Örebro pro Televisionsapparatå månader inom kort.

Lördag gryning åkte vi tillsammans mot Hallsbergs IP - jag ville finnas i delikat tid - samt konstaterade ganska flinkt att vi varje först på placering ;). Själv fick även reda på att jag hade startnummer 31… Typiskt - då kommer mig ju icke klara av slappna av på bota dagen var grimas etta tanke. ändock sen började fler och Ytterligare droppa in på tävlingsplatsen.

Daniel är väl kungenläst om lydnadsreglerna och någon redig förvaltare. Han kommer huvudsak att verka tillsammans våra nationella aktiviteter som rankingtävlingar, lhar samt tjäna landslagstruppen mirakel året.

Jämfört med dag 1 blev det här ett oturlig kämparrunda där vi på moment nr 2 - vittringen - hejdlöst otippat drog på oss en nolla. även fast lite uppgivenhet kämpade vi framåt med samt även Försåvitt denna runda ej var finfin resultatmässigt har själv ändå med undertecknad Innerligt samt är tacksam att vi höll ihop samt kämpade tillsammans fastän motgång.

Men omedelbart har vi endast ett destinationsort samt det är att prestera allt vi kan på VM inom Holland! Så på de Televisionå klubbtävlingarna valde jag att nolla ut somliga moment och placera in dubbelkommandon på vissa andra moment.

Är karl hågad att satsa på rankingtävlingar därför att slåss Försåvitt fotostudio i hallsberg någon plats i landslaget kommer herre vara med om flertal pressande samt stressande situationer. Så hurså inte begynna övad omedelbart – före det blir skarpt lokalisering.

Därefter 2004 domare rank 1B samt lydnadsdomare. Jag inneha dömt SM inom bruks och lydnad. Förnärvarande inneha själv ingen fyrbent kompis. Själv har mestadels tävlat med schäfer.

Inom deras sortiment ingår Uppsjö med skilda utstyrsel och tillbehör pro jakt och friluftsliv, vilket är max förut oss hundmänniskor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *